Medlem i Kombo

Som medlem i Kombo ställs du automatiskt i Kombos bostadskö, och du får därmed möjlighet till en lägenhet i Kombo. Men du får såklart vara medlem i Kombo även om du inte bor med oss! Medlemskapet kostar 200 kr per år! Men det tjänar du snabbt in för...

Två dagar i veckan serveras det middag i Kombo, och externa medlemmar som är med i matlag får givetvis äta i Kombo alla de dagar det serveras middag. Att vara med i matlag innebär att man tar 1-2 pass ungefär var femte vecka. Passen är ungefär 2.5 timmar långa och inom matlaget schemalägger vi passen tillsammans så att det passar alla. Måltiderna kostar 40 kr per person! Du hörde rätt! Bra mat, mindre jobb och mindre stök - gott, billigt, trevligt och tidseffektivt! På fredagar serveras efterrätt!

Men jag vill ju bo i Kombo! Berätta mer!

Allt du behöver göra för att ställa dig i vår bostadskö är att bli medlem!

Bli medlem I Kombo

När en bostad blir tillgänglig får du möjlighet till intresseanmälan. Förutom din lägenhet får du tillgång till alla gemensamma utrymmen! Ta ditt morgonkaffe i solen på takterassen med morgonsol och en AW på den med eftermiddagsol, låt dina barn leka av sig i lekrummet efter maten. Vi har även två gästtrum du kan boka åt vänner och familj som kommer långväga.

Här kommer lite information om lägenheterna vi har:

  • Ettor, 26,5 kvm, ca 8500 kr.
  • Ett och ett halvt rum, 45,5 kvm, ca 11 000 kr.
  • Tvåor, 60 kvm, ca 13 000 kr.
  • Treor, 73,5 kvm, ca 16 000 kr.
  • Fyror, 90,5 kvm, ca 18 000 kr.

Alla lägenheter har stora balkonger på ca 7m2. Familjebostäder tillämpar så kallade presumtionshyror på nyproduktion.